ActivitésChutttt :
‘Slow Life’ dinner in Luberon — Every Tuesday

Do you know the ‘Slow Life’ movement ?

Initiated in the 80s in response to the global acceleration, it invites you to slow down gently to appreciate simple moments and take the time to live. It is a true philosophy of life that involves living consciously, firmly grounded in the present. The ‘Slow Life’ is based on fundamental values of authenticity, respect, love, sharing, and nature—values that we have embraced at Le Castellas from the very beginning!

Thus, on Tuesday evenings, we offer the guests of Le Hameau a ‘Slow Life’ dinner.

The principle is simple: a gourmet basket* prepared by the Chef is available for takeaway and enjoyed at one’s own pace in one of the property’s spots. The elevated terrace, Roche Blanche, the spa, the pool, sunset point, or simply under the oak trees… do as you please.

… with just one requirement: picking up the basket upon the sound of the bell and kindly leaving it at the entrance of one’s suite once finished (preferably inside to avoid nocturnal tastings by unauthorized dogs and other food enthusiasts!).

*finger food for the aperitif, 3 starters, a warm main course (to be enjoyed lukewarm), matured cheese, and a sweet dessert.

Price: 28 euros.

Petits plats :
La Table 1720 & la gastronomie du Luberon

La région du Luberon est assurément connue pour sa cuisine provençale, dont les recettes occupent une place de choix dans la gastronomie française. Des produits de caractère qui aspirent à la simplicité culinaire et que La Table 1720 aime accommoder pour régaler vos papilles.

Activités :
Le miel et l’apiculture du Luberon

Outre une nature exceptionnelle, le Luberon est également très prisé pour ses miels fabriqués dans toute la région, de Cavaillon à Avignon. Une production artisanale propre au massif du Luberon qui suit le rythme des saisons. Plongez dans l’univers du miel pour en découvrir tous ses secrets.

Activités :
Les vins du Luberon

Impossible de venir dans le Luberon sans goûter à l’un des nectars de l’AOC Luberon, résultat d’un savoir-faire ancestral combiné aux derniers progrès de la technologie dans le domaine œnologique… Des vins à retrouver à la carte de notre restaurant, La Table 1720.